About

LightBlog

Breaking

неделя, 25 март 2018 г.

Естествен начин за изсветляване на косата



Едни от тях се харесват с по-светла коса, други го правят с цел подмладяване, трети заради модата и така всяка една си има своята причина, поради която прави тази процедура. За съжаление обаче в старанието си да бъдем красиви рядко си даваме сметка на какво подлагаме косата си.

Безспорно третирането й с химикали, за да бъде изсветлена с няколко тона не се отразява по най-добрия начин на косата и не след дълго започваме да се вайкаме, че не изглежда добре.

Немалка част от представителките не нежния пол изсветляват косата си с няколко тона поради различни съображения.
Ние ще ви разкрием как можете да изсветлите косата си с помощта на някои продукти от кухнята.

Канела
Колкото и странно да ви се струва, канелата може да изсветли косата ви. Смесете 3 с.л. от ароматната подправка с 4 с.л. балсам за коса и разбъркайте. Нанесете върху косата и оставете сместа да действа четири часа. След това косата ви ще е по-светла с цели три нюанса.
Лимон
Смесете прясно изцеден лимонов сок с вода в съотношение 1:1 и намажете косата си. Оставете сместа да действа 15 минути и изсушете на слънце. Не прилагайте тази процедура повече от веднъж в седмицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Естествен начин за изсветляване на косата

Едни от тях се харесват с по-светла коса, други го правят с цел подмладяване, трети заради модата и така всяка една си има своята прич...